Privat pool / Swimming pool

Basolith sælger swimming pools i glasfiber og tilbehør hertil af meget høj kvalitet.

Tilbage

 


  • Compass Pools

    Pool med livstidsgaranti, nogle af verdens bedste pools. 


  • Villa Pools

    Pools med romersk trappe, og nyre-formede pools.


  • Garden Pools

    Pool kvalitet til den laveste pris. En billig pool, der vil holde i mange år.


Pool i haven!

Hvorfor køre til en overfyldt strand? Når du kan nyde glæden, i din egen have med en pool af høj kvalitet. Mange som skaffer deres egen pool får et nyt favorit sted for fornøjelse, nydelse, afslapning, motion. Byd familien og venner til fest i din nye pool! Med en glasfiber pool, får du en langsigtet løsning: en eksklusiv pool, der giver dig og din familie, mange behagelige stunder i rigtig mange år!

 

En pool, der betaler sig!

Når du skal forbedre eller forny din have, er det fornuftigt at investere i en smuk pool af høj kvalitet. En glasfiber pool betaler sig i det lange løb, og den øger samtidig værdien af ​​dit hus, som er en af mange fordele.

 

Pools, der er støbt i ét stykke

Den helstøbte form gør at du undgår, at skulle støbe et dyrt og besværligt beton fundament med armering og komprimeret stabilgrus samt for at lave dyr betonunderstøtning langs poolen.
Den innovative og unikke ”form” er så stærk, at Fiber Poolen kun kræver, at der graves et hul komprimeret belægning i bunden samt langs poolen til understøttelse. Herved spares du for titusindvis af kroner, da du sparer MANGE penge på støbearbejdet.
 

Altid en vedligeholdt pool!

Vi er behjælpelige med råd og vejledning, samt vi kan tilbyde en serviceaftale, så du får en service af din pool, netop som du ønsker det, en serviceaftale kan f.esk. være en klargøring til sommeren og vinteren, hvilken beskytter din pool, fra det danske klima. Det gør at poolen altid er klar når du ønsker det. Og det vil også holde pool og pumper samt rør i en god kvalitet, og sikkere en høj vandkvalitet. Derved har du altid styr på økonomien og poolen vil beholde sin værdi for dig. 

   

Fordel med Glasfiber Pool!

Med en glasfiber pool, af sådan en høj kvalitet undgår du at det tager rigtig lang tid at få en pool til familien.

Få en Pool på bare 14 dage!