Overdækning af swimming pool

Stor glæde med en glasfiber pool og med en god overdækning.
En privat swimmingpool i haven er ofte et populært mødested og et yndet sted for fest, udfoldelse, afslapning, motion, leg, og med de valgfrie, valg af farvekombinationer, giver det haven et suveræn image. Nu kan dette blive fuldendt med en smuk overdækning.
 
Du vil have renere vand og meget mindre arbejde med en flot overdækning.

Der er mange fordele ved overdækning fra Basolith Aqua Treat A/S.

Swimmingpool overdækningerne er nemme at åbne og lukke, det kan gøres af én person.

I de fleste tilfælde, sparer man på varmen, når man har en glidende overdækning, fordi taget virker som en solvarmer, og kabinettet sænker også fordampning af vandet, det giver en ekstra besparelse, på vandforbruget. Så sparer man på el - og vand regningen. Fordi kabinettet fungerer lige så effektivt som solenergi. Det er absolut muligt at svømme selv under en kold og regnfuld dag om sommeren.

Man kan også bade om efteråret!

Svømme sæsonen bliver meget længere. Med en swimmingpool overdækning kan man svømme selv i løbet af foråret og efteråret, for overdækningen holde din pool varm, den har en isolerende virkning.

Med et kabinet, kan temperaturen i din pool stige med op til 6 - 8 grader.

Klog investering:

Prisen for en stor overdækning er en ekstra omkostning, med fordele når du investerer. Fordi med en pool af høj kvalitet og et stærkt kabinet, vil det tilsammen give en væsenlig merværdi af din ejendom - og glæden bliver endnu større ...!
 
Hver overdækning kan tilpasses, lige som du ønsker det. Leverandøren, Basolith Aqua Treat A/S, tilbyder at montere, og gøre den klar for dig.
 
Alle Basolith Aqua Treat A/S overdækninger, kan leveres som selvbygger sæt.
 
Kontakt os uforpligtet for nærmere oplysninger 59432104
Skriv for nærmere information info@basolith.dk